Vaders...... - Reisverslag uit Bilbao, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu Vaders...... - Reisverslag uit Bilbao, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu

Vaders......

Door: Anne-Nina

Blijf op de hoogte en volg Anne-Nina

17 Juni 2009 | Spanje, Bilbao

Aangezien het dit weekend Vaderdag is vandaag een stukje over vaders. Je hebt ze in verschillende soorten en maten, maar ik ben erachter gekomen dat Jaime toch wel héél erg op papa lijkt. Dat wist ik eigenlijk al, maar door wat ik gister had meegemaakt werd het weer bevestigd. Maandag kwam hij terug van een lang weekend golfen. Maar met een minder blij gezicht. Hij had koorts en was helemaal niet lekker. Nadat hij zijn werk had afgebeld is hij meteen het bed ingedoken. En kwam er voorlopig ook niet meer uit. Nadat ik de kinderen had opghaald zat hij op de bank wat te eten en zag hij er al een stuk beter uit! Hij fleurde helemaal op toen hij de kinderen zag, die hij natuurlijk een lange tijd niet had gezien. Zeker Mariana niet met haar nieuwe kapsel... We lieten vader uitzieken en gingen naar zwemles. Gelukkig hoeven we daar volgende week niet meer heen en kunnen ze misschien wel in de zee zwemmen.
Gister was Jaime al stukke beter en klaar om te gaan werken. Hij belde me op om te zeggen dat ik me niet hoefde te haasten, en dat hij de kids van school af zou halen, want Mariana had namelijk iets en daar ging hij naar kijken. Dus kwam hij eerder terug van zijn werk om daarna te kijken. Maar we moesten gister naar de tandarts, dus er moest wel gehaast worden. Ik stond klaar met de kaarten en daar gingen we dan, op naar de tandarts. De kinderen hadden nog niks gegeten en dus beloofde hij ze dat ze na de tandarts ergens wat zouden gaan eten, een tortilla of iets. Wat hij echter niet wist, is dat de kinderen een fluoride-hapje kregen en dat ze dus een uur moesten wachten totdat ze weer iets mochten eten. Dat kwam nou nog eens slecht uit. Maar toen we in de auto zaten had hij het plan al veranderd. Bij de eerste de beste pastelleria kocht hij 4 typische zoete broodjes uit Bilbao. Een wit broodje met bankbetbakkersroom, en vooral veel suiker. Ik geloof niet dat de tandarts dit gezegd had. En niet alleen overtrad hij de regel van de tandarts, ook die van Arantza. Want snoepen of zoetigheid is ten strengste verboden door de weeks. Ach, wat van moeders niet mag, dat mag van vaders wel, he papa....
Bij thuiskomst sprongen de kinderen onder de douche en vader wilde de Wii wel eens uitproberen. Met het gevolg dat we dus mee gingen spelen. Partijtjes tennis tegen elkaar. Iets wat ook al niet mag door de weeks. Nadat we hadden gegeten, was ook inmiddels moeders thuisgekomen en deed ook zij gezellig mee, en voor we het wisten stonden we allemaal om beurten tegen elkaar te tennissen op de Wii. Gister deden we zo ongeveer alles wat niet mocht, maar ach, de kinderen hebben bijna vakantie en ook geen huiswerk dus dan mag het wel.
Vandaag zijn de kinderen over de helft en hoeven ze nog maar 2 dagen.
De wolken zijn vandaag eindelijk verdwenen en dus wordt het vandaag weer een strandbezoek! Morgen ook, maar ben weer op tijd terug, zodat ook ik te horen krijg of al mijn vriendinnen geslaagd zijn. Spannende dag dus morgen, maar dat komt wel goed!
Ik ga mijn bikini en handdoek weer tevoorschijn toveren en daarna lekker naar het strand.
Tot snel!

Liefs
xxx

• 17 Juni 2009 - 16:34

Mam:

't is me wat, die vaders: saboteurs zijn het...van moeders regime!!
    Succes nog met de laatste verplichtingen en dan op naar de vrije tijd met de kids.

XXX M

• 18 Juni 2009 - 19:07

Goverdine:

lang je berichten niet bijgehouden, dus er was heel wat te lezen. is het verveling of heimwee dat je de dagen zo aftelt? en wij maar denken dat het daar altijd strandweer is.Sterkte de komende 12 dagen en de groeten.