'Adios familie Urizar'
Door: Anne-Nina
Blijf op de hoogte en volg Anne-Nina
03 Juli 2009 | Spanje, Bilbao
De afgelopen dagen zijn echt voorbij gevlogen!!!
Woensdag was het maar stil zonder die rakker Gabes, maar Mariana en ik wisten ons prima te vermaken. De hockeysticks waren nog steeds populair en ook het spelen in het park is altijd gezellig. Net zoals het tekenen. 's Avonds kwam de nieuwe Au-Pair. Ze is aardig en dat gaat ook wel goedkomen de komende weken. Het lijstje is voor haar gemaakt met de dingen die ze moet doen, dus hopelijk gaat het allemaal goed. Je ontkomt alleen niet aan het schots accent en dat is wel even wennen. Mariana moet dus goed luisteren wil ze haar verstaan. Maar die slaat zich er wel doorheen en volgende week mag ze toch genieten van een paar daagjes vakantie met haar opa, oma, tante en nichtje dus dat komt goed.
Gister moest er het een en ander uitgelegd worden aan Fiona dus daar waren we druk mee bezig. En ik was natuurlijk druk bezig met passen en meten met al mijn spullen. En 's avonds natuurlijk het grote moment: papa van het station afhalen!! En ja hoor, daar stond hij. Hij was er zelf gekomen. Met een leeg koffertje die nu inmiddels vol is. We zijn wat gaan drinken en vervolgens lekker naar bed gegaan.
En dan de allerlaatste dag. Een beetje triest. Het begon al met stress. Er lekte water bij de wasmachine, een blanke keuken hadden we, en vorige week was er al iemand geweest om hierna te kijken en te repareren. Tenminste, we dachten dat hij dat had gedaan. Nou mooi niet dus. Een flinke boze vader en moeder dus. Niet echt vrolijk wakker worden.
De kleine hield de hele dag mijn hand vast als we ergens heen gingen en kroop ook dicht tegen me aan als we eventjes t.v zaten te kijken. Ze vindt het echt niet leuk dat ik wegga. Maar ik zal haar ook zeker missen!!! In de ochtend hebben papa en ik nog een lekkere fles rioja gekocht en die zit nu stevig ingepakt in mijn koffer. Vervolgens hebben we met z'n allen nog een heerlijke paella gegeten die Jaime had klaargemaakt. En daarna nog heel eventjes van het strand genoten. Toch wel lekker. Vervolgens zijn we nog een lekker ijsje en de kleine natuurlijk een snoepje gaan kopen en hebben we nog in het park gespeeld. Nu is het tijd om het eten voor de kleine klaar te maken. Ik ga strakjes nog gezellig met papa wat eten en daarna als ik terug ben voor de laatste keer met Mariana een film kijken. Jullie raden nooit welke... Heel goed Mamma Mia. Dus dat wordt wat.
Deze 4 maanden heb ik het echt super gehad!! Heel veel geluk met deze gezellige, leuke en lieve familie. Leuke feesten gehad en echt super erg genoten. Maar toch ook wel heel blij dat ik na 8 maanden weer lekker van thuis en alles eromheen kan genieten.
Maar nu eerst nog eventjes genieten van de laatste uren, samen met de familie. En ik zeg: Tot in Nederland!
Bruine boterhammen, Hollandse Kaas, peperkoek en mijn eigen bedje: Here I come!!!!
Veel liefs en dikke kus voor de laatste keer uit Bilbao
XXX
03 Juli 2009 - 19:12
Oma Opa:
Groeten aan de hele familie, morgen een goede reis en welkom weer thuis,
Liefs. -
03 Juli 2009 - 20:45
Mam:
Hey lief,
je bed is voorzien van een fris lakentje, de vriezer ligt vol bruin brood....dus wat ons betreft....tijd voor jou om deze kant op te komen, samen met je vader.
Laatste kus naar Spanje
Mam en Roos