Nog maar 1 nachtje slapen en dan..... - Reisverslag uit Bilbao, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu Nog maar 1 nachtje slapen en dan..... - Reisverslag uit Bilbao, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu

Nog maar 1 nachtje slapen en dan.....

Door: Anne-Nina

Blijf op de hoogte en volg Anne-Nina

05 Juni 2009 | Spanje, Bilbao

Heb ik natuurlijk weer. Is er een keer een gezellig, groot feest, word je verkouden. En niet zo'n beetje ook niet. Dus de afgelopen dagen ben ik weer bezaaid door de medicijnen die de ouders me hebben gegeven. Hopelijk is het morgen weer minder.
Ja morgen, DE grote dag! En iedereen is er wel aan toe! Het gestress houdt maar niet op. Dus iedereen heeft maar een kort lontje deze dagen. Het weer ziet er helaas ook niet al te best uit, we hebben geen geluk met het weer. Maar daar laten we ons niet door onderuit halen, we gaan er zeker een topfeest van maken!
Ik wilde heel graag mee naar de kerk, om eens te kijken hoe het hier allemaal gaat. Maar helaas, ik heb hier in huis wat dingen te doen voordat alle gasten komen. Ook de kleinste wilde heel graag dat ik mee ging. En dus deden zij en haar oudere zus ook nog eens een poging om de ouders te overtuigen dat ik mee moet. Helaas, het heeft niet geholpen, maar wel lief van ze dat ze het hebben geprobeerd!
Vandaag hebben we een feest op school, omdat ze over 2 weken vakantie hebben. Dan zal ik eens gaan kijken hoe het er hier allemaal uitziet en aan toe gaat. Ben wel benieuwd!!
Wel merk ik dat de ouders en ook de kinderen het echt jammer vinden dat ik over 4 weken naar huis ga. De kleine kan het ook niet laten om hier en daar wat knuffels te geven of bij me op schoot te kruipen. En ook de oudste doet er alles aan om met me te spelen. Ja het is natuurlijk niet leuk, maar ik heb gezien dat het volgende week weer heerlijk strandweer wordt, dus hopelijk blijft dat zo de komende 4 weken. Want dan gaan we er over 2 weken, als ze vakantie hebben er een groot feest van maken. Alleen maar leuke dingen dus....
Vader heeft iemand om mee te kletsen als hij het avondeten staat te maken. Hij heeft het graag over Rosemarijn en mij. Dat we zo op elkaar lijken en dat hij hoop dat zijn dochters ook zo goed met elkaar kunnen opschieten als ze later net zo oud zijn als wij. Nou, we zullen het eens zien! En moeder, die gaat leuk door met shoppen. Haha, voor de communie, voor zichzelf, voor de kids. Gister kwam ik ze tegen in de stad.
Goed, we zullen het vandaag en morgen allemaal meemaken. Ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat. Het zal vast en zeker één groot feest worden! Zondag zal er dus vrij weinig gedaan worden, want na zo'n stressweek als deze doe je toch ook het liefst wat dingen voor jezelf. Mama, papa en Rosemarijn hadden voor mij foto's en albums gebracht, zodat ik de foto's van Salamanca kan inplakken. En een filmpje kijken, ook zeker niet verkeerd, en ook zag ik dat er een marktje was dit weekend, dus we zullen eens kijken wat het allemaal brengt. Ik ben alleen bang dat alle spullen weer terug moeten op zijn plaats, dus de 'Hollandse spierballen' zoals de moeder die noemt, zullen van pas komen.
Jullie ook een fijn weekend en zondag alle verhalen.

Liefs
x

• 05 Juni 2009 - 19:16

André:

¡Hola!
    Comunión un buen partido y poco estrés.
    Disfrutar, y cálidos saludos.

André y Henny

• 07 Juni 2009 - 11:54

Marij En Jaap:

Hoi Nina,
    Dat is echt genieten van je verhalen. We zijn benieuwd hoe de communie verlopen is en zullen straks je blog missen als je weer terugbent.
    Groetjes