'Zet De Tijd Stil'
Door: Anne-Nina
Blijf op de hoogte en volg Anne-Nina
25 Mei 2009 | Spanje, Bilbao
Vrijdag zijn we in de auto gestapt en zijn we rond gaan rijden. We zijn tot aan de Franse grens gereden en genoten van de kleine Spaanse dorpjes. Alhoewel er eigenlijk vrij weinig Spaans aan was te zien. Het was meer Zwitserland. Vervolgens ook nog in San Sebastian geweest. Ja, dat kende ik nog en kwamen ook allerlei herinneringen weer boven met de kleine uit Salamanca. 's Avonds waren we uitgenodigd bij de familie en hadden we een hele gezellige avond! De flessen wijn werden opgetrokken, ( de vader had zelfs champagne in de koelkast staan! ), de lekkere hapjes werden op tafel gezet en er werd vrolijk gekletst. De kinderen waren heel benieuwd hoe mijn zusje was. De hele week hadden ze het erover. En nu konden ze haar dan eindelijk zien!! En zoals ik ze al had verteld: ze lijkt heel erg op mij. Dat vonden zij ook! We hadden een gezellige late avond, en zo vloog de dag om.
Zaterdag was het tijd om de Spaanse winkels eens te gaan inspecteren en leeg te kopen. De moeder had allerlei dingen op een plattegrond aangestipt waar we zeker heen moesten gaan. Nou dat shoppen is zeker gelukt! Rosemarijn is met een aardige lege koffer gekomen, maar die kan gevuld mee terug. En ook ik heb wat extra kleren mee gegeven, zodat straks in Juli alles mee terug kan. Het ticket is geboekt. Papa staat op 2 juli op de stoep en zaterdag 4 juli vliegen we samen terug.
Zondag was het weer wat minder, dus tijd voor een bezoek aan het Guggenheim museum. Iets waar we ons een hele tijd konden vermaken met de mooie en aparte kunstwerken. Daarna zijn we nog naar een mooi haventje gereden. Iets wat met een strak blauwe lucht er mooier bij ligt. Toch maakt ons dat niet uit, want genieten van een wijntje en tapa, dat kunnen wij altijd! En zo ging ook de zondag voorbij en zitten we alweer op de maandag. Ik zal zo eens naar het hotel lopen om te kijken of familie van de Wiel wakker is. Dan zullen we eens bekijken wat we gaan doen. We maken er zeker wel iets van! Morgen wordt het weer ook beter, dus dan kunnen we nog genieten van de zon.
Konden we de tijd maar stil zetten, want het maakt niet uit wat voor weer het is, wij maken er iets van en het is weer ouderwets gezellig!! Een vakantie zoals ik het al noemde. Helaas, morgen rond 4uur rijden ze weer richting het vliegveld. Maar zover is het nog niet. We hebben nog tijd genoeg om van elkaar te genieten en dat gaan we zeker doen!!
Liefs van ons allemaal
xxx
25 Mei 2009 - 11:18
Abuela:
Jammer van het slechte weer,maar daar kan niemand wat aan doen en jullie kennende,je maakt er wel wat van,ook shoppen is leuk.
liefs. -
25 Mei 2009 - 15:58
André:
Met de groeten aan de familie en geniet van alles. Tempus fugit (de tijd vliegt)dat is eens geen Spaans maar Latijn voor de afwisseling.
Groeten,
André & Henny