Wat een weertje!! - Reisverslag uit Bilbao, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu Wat een weertje!! - Reisverslag uit Bilbao, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu

Wat een weertje!!

Door: Anne-Nina

Blijf op de hoogte en volg Anne-Nina

06 Mei 2009 | Spanje, Bilbao

Gister en vandaag heb ik sinds lange tijd weer lekker op het strand kunnen liggen. En.... zelf verbrand, op mijn neus natuurlijk zoals altijd.
Het is inmiddels alweer woensdagavond, dus het schiet op. We zijn al over de helft.
Zondagavond heb ik een hele gezellige avond gehad met Bethany. We hadden elkaar veel te vertellen, dus het werd ook erg laat. Helaas ging mijn wekker die maandagochtend alweer vroeg af, dus lang slapen zat er niet in. Het was weer een gewone dag. Ontbijt maken, kinderen naar de schoolbus, ikzelf naar school en daarna zeeen van vrije tijd, anderhalf uur in een bloedheet zwembad zitten en huiswerk maken met degene die niet zwemt. Helaas was het niet echt lekker weer tijdens mijn vrije uren, dus papa: je hebt wat recepten voor in je receptenboek. En natuurlijk moest Daan gefeliciteerd worden. Alweer 5 jaar!!
Gister had ik weer hockeytraining. Ik ging er vol goede moed heen. Eindelijk kon ik weer trainen. Helaas kwam ik er daar achter dat morgen officieel de laatste training is en zondag de laatste wedstrijd. De vraag is dus hoelang ze nog doortrainen in mei. De trainer zegt dat ze in mei nog wel een aantal keer trainen, maar ja, die Spanjaarden moet je niet altijd vertrouwen, dus ik wacht morgen wel af wat ze ervan te zeggen hebben.
En nu is het alweer woendagavond en zit de kleinste naast mij te lezen. Iets wat ze iedere dag wel 20min moeten doen. Net zo belangrijk als het huiswerk. Een 10, want anders is het niet goed genoeg. Dan worden ze eens streng toegesproken door hun ouders. Iets wat ik soms wel erg overdreven vind en ook zielig voor de kinderen. Maar ja, wie ben ik om daar iets tegen te doen of van te zeggen!?
Ik wacht nog heel even op een telefoontje uit Italie en dan zit de woendag er alweer op. Ze vermaken zich prima daar, dus dat zit de komende dagen ook nog wel goed. Dan begint de donderdag en voordat we het weten is het alweer weekend. Helaas, het weer gaat niet fantastisch worden, dus morgen extra genieten aan het strand van de zon.
Tot snel!

liefs
x

• 06 Mei 2009 - 20:05

André:

Ach, wie zijn neus verbrand kan ook niet op de blaren zitten.Beetje lastig lijkt me. En neuzen verbranden nu eenmaal als eerste, vandaar dat je vaak mensen met zo'n belachelijk ding over hun neus aan het strand ziet. Met die hockeyers daar schiet het ook niet echt op geloof ik. Echte zuiderlingenmentaliteit. Maar ja, tegen jezelf hockeyen is ook nogal vermoeiend. Dus toch maar hopen dat de zon terugkomt. Zon ze.
    Groeten,
    André & Henny

• 07 Mei 2009 - 20:44

Helen:

He Nina
    leuk om je verhalen te lezen. jammer dat je je vrije tijd niet altijd even leuk in kunt vullen! Maar joh geniet van de rust voor je t weet is je leven weer zo hectisch dat je naar de rust terugverlangt... Wij zijn net terug uit Londen. Pff das een drukte daar, 6 dagen alle hihglights bekeken ben er nog moe van! Vond persoonlijk Parijs leukere stad. ben jij wel eens in Londen geweest? Nog bedankt voor je mailtje trouwens. Veel groeten Helen

• 07 Mei 2009 - 20:52

Linda:

Het is hier op het moment heerlijk weer en het schijnt dat het weekend ook weer prachtig wordt dus dat is meegenomen voor ons.
    Zielig hoor dat die ouders zo streng zijn wat betreft huiswerk ,maar ja inderdaad jij kunt daar niets van zeggen.
    Geniet maar lekker van het mooie weer daar en ik hoop voor je dat je het weekend leuke dingen kunt gaan doen dikke kus van mij lieverd

• 08 Mei 2009 - 21:08

Nancy:

THE GERBILS HAVE ARRIVED.