Doet ze het of doet ze het niet...
Door: Anne-Nina
Blijf op de hoogte en volg Anne-Nina
21 November 2008 | Spanje, Salamanca
Nou ik heb mijn examen gehaald met een 7. Dus daar kan ik trots op zijn!! Had ik eigenlijk nooit verwacht, want het viel best tegen. Maar zo zie je maar dat dat niet altijd iets zegt.
Ik kan met een gerust hart het weekend ingaan. Het is het laatste weekend dat mijn kamergenootje Annabel hier is! ( HELAAS!!!! ) Dus daar moeten we nog even flink van genieten.
Iedereen een heel fijn weekend en tot maandag! Dan beginnen we weer fris en fruitig in week 14 in niveau4.
Besos
xxx
21 November 2008 - 11:39
Mieke:
Hoi Anne-Nina,
Proficiat ! Weer een examen gehaald en dat met zo'n goed punt !
Nu kun je lekker van je weekend genieten. Zonde dat Annabel vertrekt, maar jullie zullen er vast een heel mooi "afscheid" van maken. Zorg ervoor dat het een weekend wordt om nooit meer te vergeten
groetjes en veel liefs -
21 November 2008 - 12:16
Mam:
XXXXXXX, Kanjer ! -
21 November 2008 - 12:21
Oma:
PROFICIAT !
Op naar de afronding.
Een heel fijn week-end. Je hebt het verdiend.
opa en oma. -
21 November 2008 - 16:56
Nancy:
JOEPIE, wat een kanjer! Proficiat xxx -
21 November 2008 - 17:40
Opa, Oma En José:
Hey Nina
Goed gedaan hoor nu het laatste nog.
Wij zijn erg trots op jou.
Geniet van het weekend en neem er nog maar een borrel op.
groetjes Opa Oma en José -
21 November 2008 - 18:58
André:
¡Hola!
Felicidades e agradable fin de semana.
André y Henny -
21 November 2008 - 21:17
Floor:
Ninaaaaa!
Ik ben toen net goed bezig geweest, ik heb al je blogs gelezen. Ik liep zo ver achter niet normaal, dus nou heb ik alles gelezen en ik ben weer helemaal up-to-date. Leuke blogs allemaal, jij hebt het ook echt goed daar he. Geniet nog van je laatste 4 weekjes zou ik zeggen. Ik zie ook in je krabbeltje dat je de 19e terugkomt, dan lopen we elkaar echt net mis, want ik vertrek ook de 19e. En ik kom pas 5 januari terug, loop ik je dan ook net mis. Kan ik je niet eens zien in de kerstvakantie :( Ah dat is balen! Dan kom ik je zeker opzoeken in Engeland, want zolang kan ik je toch niet missen. Hebben nog heel wat in te halen mevrouwtje! Wij moeten gauw weer is babbelen, via skype keertje. Van het weekend tijd? Of volgende week?
Fijn weekend chica! kus x -
21 November 2008 - 21:18
Floor:
Oh btw gefeliciteerd met het halen van je examen, goed van je:D! xx -
21 November 2008 - 23:35
Papa:
Ben trots op je goed gedaan meid. Geniet van je weekend en je weet het dit rondje is van mij.groeten aan iedereen XXXXXX papa. -
23 November 2008 - 11:00
Annabel's Moeder:
Heeeej Annenina, heel hartelijk gefeliciteerd he meid, je bent een kanjer hoor! Een echte kwaliteits-meid, dat had ik allang gezien toen wij in Salamanca waren, maar goed, je moet het toch maar weer ff doen!
Super van je!. Dikke kus van mij en geef Annabel er ook maar een. XXXXXXXX