Het einde is in zicht - Reisverslag uit Salamanca, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu Het einde is in zicht - Reisverslag uit Salamanca, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu

Het einde is in zicht

Door: Anne-Nina

Blijf op de hoogte en volg Anne-Nina

19 December 2008 | Spanje, Salamanca

Ja ja... Het is waar. Morgen vertrek ook ik naar huis. Vandaag de laatste schooldag achter de rug. En ik kreeg natuurlijk de uitslag van het examen. Met een gelukje heb ik ook dit examen binnen weten te halen. Welliswaar met een 5.2 maar het is binnen. Dus die taak is volbracht. Ook al had ik niet verwacht dat ik het zou halen. Het was namelijk erg moeilijk! Nu is mijn certificaat binnen en kan dus ook die ingepakt worden.
Vanochtend vroeg in de ochtend al afscheid genomen van de 'grote', Bethany en natuurlijk de 'kleine' Lea. Nou dat viel niet mee. Gisteravond nog gezellige avond gehad. Maar tot laat uitgaan dat ging helaas niet, want er moest een bus gehaald worden en wel om half 6 in de ochtend. Ook maria-Jose had de wekker gezet en kwam ze mee gedag zeggen. Iedereen zijn koffer dichtgekregen, spullen bij elkaar gepakt en dan restte er nog maar 1 ding: Hasta Luego! Ja, dat staat mij morgenochtend te wachten. Ik kan me de eerste weken nog herinneren. De eerste lessen, tot wanneer blijf je hier?? 'Yo estoy aqui por 4 meses. En nu zeg ik: Yo estuvo aqui por 4 meses. Ja, de tijd is hier echt voorbij gevolgen! En ik heb echt een super tijd gehad:D!
Dus vanochtend een heel dramatisch afscheid gehad. Ik weet dat het afscheid in Nederland echt niks was, maar hier was het ook niet mis. Maar nu heb ik wel een goede reden om naar Amerika te gaan. En er bestaat skype, dus dat gaat helemaal goedkomen. We zullen elkaar niet vergeten, nee dat zeker niet. We hebben foto;s, filmpjes en veel leuke herinneringen, dus dat gaat helemaal goedkomen.
Vanavond ga ik mijn koffer dichtritsen. Nog wat laatste dingetjes hier doen, een 'Juliaatje'kijken met Tara en dan is het ook voor mij tijd om te slapen.
Ik kan maar 1 ding zeggen over deze geweldige ervaring: Ik heb er van genoten van ieder moment, en ik had het voor geen goud willen missen! Een geweldige ervaring!
Tot snel iedereen

liefs
xxx

• 19 December 2008 - 16:56

Oma:

GEFELICITEERD ! !
    Je ben een KEI !

en hiermee is onze correspondentie voorlopig voorbij'
    Goeie reis morgen en tot ziens.

• 19 December 2008 - 16:57

André:

¡Hola!
    Buen viaje y la calurosa bienvenida en los Países Bajos.
    Hasta la vista,

André y Henny

• 19 December 2008 - 19:43

Edith Van Damme:

Het was erg leuk om je via deze weg te volgen. Weet je al wat je na dit spaanse avontuur gaat doen? Fijne Feestdagen en tot ziens.

• 20 December 2008 - 12:47

Annabel:

Lieveee nina,

Je bent inmiddels thuis! Pff wat zal het allemaal raar voor je zijn! Ik hoop dat het allemaal goed is gegaan met de terugreis, en niet teveel treuren (wat ik helemaal begrijp hoor!) we gaan ze gewoon opzoeken in AMERIKA!
    En als je het allemaal een beetje teveel mist, je kunt gewoon even bellen! Ik weet hoe je je voelt:)! En mis je het niet teveel.. ook gewoon bellen haha! Geniet eerst nog maar even van je laatste daagjes thuis!

I love you,

Annabel