Pfff...... - Reisverslag uit Salamanca, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu Pfff...... - Reisverslag uit Salamanca, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu

Pfff......

Door: Anne-Nina

Blijf op de hoogte en volg Anne-Nina

19 November 2008 | Spanje, Salamanca

Zo en nu even een pauze tussen het leren door. De afgelopen dagen hebben we voornamelijk binnen doorgebracht. Morgen hebben we alle 4 een examen, dus er moet hard gestudeerd worden. En het valt niet echt mee. Het is best pittig dit keer. Maar er is een einde in zicht, en we zullen morgen wel zien wat het resultaat is.
En terwijl jullie van de gezelligheid rondom sinterklaas aan het genieten zijn, wordt hier alles versierd met leuke kerstdingetjes. Balkonnen worden volgehangen met lichtjes,etalages zijn in kerstsfeer. Een gezellige boel kan ik dus wel zeggen.
Owja 'broma'... Ik zie nu pas dat ik 4 weken heb getypt in plaats van 5. ' Foutje bedankt!'. En van dat internet, het werkte anders wel. Er was dus weer ergens goddelijk internet!
Bethany heeft wel meer van dat soort leuke dansshows weggegeven hoor! Tja dat doet ze nu eenmaal als ze zich verveelt. Gelukkig doet ze dat en niet iets vervelends zoals bijvoorbeeld ons irriteren.
Vrijdag verschijnt er weer een berichtje en dan zullen jullie horen of ik het ook dit keer heb weten te volbrengen. Alvast bedankt voor alle lieve berichtjes. Dat zal altijd een beetje helpen, maar toch moet ik het zelf doen. We zullen zien.
Hasta viernes!

Besos
x

• 19 November 2008 - 19:08

Nancy:

Toi, toi toi morgen. We zullen voor je duimen.
    lfs
    karlijn, Geerte en Nancy

• 19 November 2008 - 21:28

Annabel's Moeder:

Hoooiiii Annenina, ik wil jullie voor morgen, voor de derde test, heel veel succes toewensen. Ik ga zeker voor jou, Annabel en de anderen, hard duimen en veel kaarsjes branden. Heeeeel veeeel liefs en dikke kussen uit Zevenbergen.

• 19 November 2008 - 23:16

Papa:

Hola, hoe is het met de studenten daar? Ik wens jullie allemaal heel veel succes met jullie examen . Vrijdag iedereen geslaagd dan s 'avonds een lekkere sangria op mijn kosten stuur de rekening maar op.Nina de tuin is bij ons weer een stuk groter geworden je kijkt je ogen uit.Nina ik kan niet in het spaans net als Andre rijmen en dichten. Maar ik kan wel mijn hemd lichten. groeten aan iedereen en ik hoor het resultaat nog wel.Liefs papa

• 20 November 2008 - 21:24

André:

¡Hola!
    (lukt hé!!)

Buena suerte, soy curioso.

Buenas noches,

André y Henny