Los ultimos dias - Reisverslag uit Salamanca, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu Los ultimos dias - Reisverslag uit Salamanca, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu

Los ultimos dias

Door: Anne-Nina

Blijf op de hoogte en volg Anne-Nina

18 December 2008 | Spanje, Salamanca

Ja nog maar 2 daagjes te gaan!!! De tijd vliegt hier!!
Afgelopen dagen moest iedereen vooral hard leren, koffers inpakken en nog wat laatste dingetjes doen. En jullie zeggen wel iets van mijn koffer, maar de grote, Bethany, die kan er ook wat van. Haar koffer kregen we dus niet dicht met het gevolg dat ze dus een pakket met kleren naar huis moet sturen. Ja stress stress stres...
Vanavond is het laatste examen. Ben benieuwd wat ik er dit keer van bak, want pffff! Muy dificil. Maar goed, we zien het wel.
En na het examen nog gezellig met Maria-Jose eten, het boek waarin we hebben geschreven moet afgegeven worden. Ja, het boek staat vol met verhalen over wat de 4, inmiddels 3 feas, musqueteros, mujeres de casa hebben gedaan. En dat zijn nogal wat dingen! En daarna nog van de laatste avond genieten. Niet super laat, want morgenochtend om half 6 moeten er 2 in de bus zitten. En die mogen ze niet missen!
Maar morgen de uitslag van het examen en mijn laatste berichtje hier vanuit Salamanca.

Besos
x

• 18 December 2008 - 14:30

Oma,:

Nina, we duimen voor je en het kaarsje brandt.Maar je weet het,je moet het zelf doen.Blijf kalm en laat je niet opjagen. {maar ik heb makkelijk praten zul je zeggen en je hebt nog gelijk ook }
    Toy,toy! liefs.

• 18 December 2008 - 19:07

Annabel's Moeder:

Halo Annenina, hoe gaat het met je? Je merkt het, ik blijf je verhalen tot het laatst toe volgen. Wat leuk van die sneeuw!! Dat vonden de Spanjaarden toch zelf ook wel een aparte belevenis zeker? Ik ben benieuwd of je dit nog in Spanje leest, zo ja, dan wens ik je een hele fijne terugreis toe en hoop dat je ook het laatste examen gaat halen, maar jou kennende, zal dat wel lukken, je bent een echte kanjer.
    Ook hoop ik dat ik je hier ook nog een keer zal zien, dat zou leuk zijn. Wist je al dat Annabel in februari naar Peru zal gaan, brrr, das niks voor moeders als ik, maar ik hoop natuurlijk dat het allemaal net zo goed zal
    gaan als in Salamanca. We gaan in die tijd maar heeeeeeeel veel duimen. Nou lieve Annenina, geef je ouders en zus ook en dikke knuffel van me, neem er zelf ook een en ik hoop zeker: tot ziens. XXXXXXXXXX

• 19 December 2008 - 12:21

Papa:

Gefeliciteerd nina knap gedaan.Liefs en tot morgen geniet nog van je laatste dag daar. Papa