Weekend!!
Door: Anne-Nina
Blijf op de hoogte en volg Anne-Nina
02 Oktober 2008 | Spanje, Salamanca
De afgelopen dagen hebben we met z´n allen nog heerlijk genoten van het zonnetje. Het is hier nogsteeds prachtig weer. ´s ochtends en ´s avonds is het wel koud, dus moet er toch een trui aangetrokken worden. Maar als ik lees wat het weer in Nederland is, heb ik niks te klagen.
Wel ben ik een beetje ziek. Dat komt omdat iedereen hier verkouden is, dus ook iedereen elkaar aansteekt. Maar ach, kunnen we lekker met z´n allen in bed blijven liggen. Gezellig samen ziek zijn. En nu hebben we een waterkoker, dus er wordt veel thee gezet! Hmmmm....
Ook zijn ze sinds gister bezig met het verbouwen van een verdieping. Heel fijn, het is de verdieping boven ons, dus echt rust hebben we niet in de middag. Nu maar hopen dat ze snel klaar zijn, want die bouwvakkers hier doen alles rustig aan. Tranquilla!
Ome andre dank je wel voor de geweldige site!! Nu kan ik lekker graits bellen als ik dat wil. Ik kende hem al, maar hij blijft leuk. Dus wie weet bel ik jullie wel als jullie terug zijn uit Zuid-Frankrijk. Geniet ervan daar!
Ik ga nu heerlijk genieten van mijn weekend. Er zal niet veel bijzonders gebeuren. Gewoon weer een weekend met iedereen uit huis en lekker door de stad dwalen. Even wat voorbereidingen treffen voor de komst van papa, mama, roos en natuurlijk mi chica´s!
Fijn weekend iedereen!
liefs
x
03 Oktober 2008 - 16:13
Jasper:
Haai jij daar,
Hier in Nederland is het (tussen de buien door) best mooi weer hoor en je mag blij zijn dat die bouwvakkers niet om 6 uur 's ochtends beginnen haha.
Nou nog veel plezier dit weekend en doe maar de groetjes aan je mama, papa en roos als je ze weer ziet ^_^
doegdoeg -
margo -
03 Oktober 2008 - 17:14
José:
Heey Nina
Geniet maar van het weekend en het lekkere weer en alles wat erbij hoort
xxx José -
04 Oktober 2008 - 16:39
Kim:
Heey Lieve Lieve Nina!
Na een paar drukke weken eindelijk weer jou leuke verhalen kunnen lezen. Op school wordt er ongeveer wel elke dag gezegd: IK HEB ZIN IN SALAMANCA!! Nog maar anderhalve week! Ik mis je echt hier joh! kom maar snel weer terug ;)
Nee, ik ben blij dat je het zo naar je zin hebt en lieve leuke mensen om je heen hebt! Geniet er van want het is voor je het weet weer voorbij!
Dikke Kus (L) -
05 Oktober 2008 - 07:04
Liza:
aaah heerlijk weer weekend he! hijs wel weer bijna afgelopen maar dat maakt niet uit ;) is je weekend wel geslaagd?
pfft inderdaad het weer is hier gewoon 3x niks, het zou gaan stormen en ik moet gaan korfballen! dus dat word leukleukleuk (not)
kusjess! -
05 Oktober 2008 - 09:08
Leonie:
Nou, ik had heel wat bij te lezen. Super dat het zo goed met je gaat, leuk je verhalen te lezen. Knap hoor, een nivo hoger met je Spaans, dat gaat nog vrij vlotjes. Het lijkt me toch abacadabra...
Stijn zegt:goed hoor!! groetjes van ons -
05 Oktober 2008 - 13:36
Tim:
Ohjee, nu heb je ook een jasper op je site, haha!
Ik ben wel jaloers op je hoor, eigenlijk vooral op het mooie weer dat je daar hebt. Ik ben hier tijdens het post rondbrengen al meerdere keren volledig doorweekt geregend
Jammer van de bouwvakkers, maar ach je kan niet alles hebben he ;-)
Hoe lang blijven ouwetjes en roos? Wel goed voor ze zorgen he :P
Tim -
05 Oktober 2008 - 15:03
Mam:
Zeg, Tim Scheffe.....hoezo ouwetjes......ik ben nog steeds onder de je-weet-wel-leeftijdsgrens !! Studeerze,trouwens! haha ;-p Margo -
05 Oktober 2008 - 19:05
Fien En Peter Peek:
je pa vertelde ons dat je geslaagd was met een 7.2! proficiat. zo te lezen is everything oke.
liefs familie peek.