Eindelijk!!!! - Reisverslag uit Salamanca, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu Eindelijk!!!! - Reisverslag uit Salamanca, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu

Eindelijk!!!!

Door: Anne-Nina

Blijf op de hoogte en volg Anne-Nina

01 Oktober 2008 | Spanje, Salamanca

Ja hoor, ze zijn weer terug!! Na 10 dagen blijven ze dan eindelijk weer heel lang hier. Gister hadden Annabel en ik de muur vol geplakt met foto´s en post-it met leuke teksten in de vorm van hartjes. Bethany hadden we opgehaald van af het station. En we zijn samen naar huis gegaan. Onderweg kregen we alle leuke verhalen te horen. En ook toen we thuis waren bleef ze maar kletsen. Annabel en ik bleven maar wachten totdat ze dan eindelijk haar kamer in zou gaan. En toen dat eindelijk gebeurde hoorden we alleen maar lieven woorden uit de andere kamer horen. Ze moest zelfs huilen. Ze was zo blij met alles. Volgens haar waren we de liefste huisgenoten die ze ooit had kunnen wensen. Nou, nu voelen we ons echt vereerd hoor!! Lea kwam veel later thuis. Maar ook zij was erg bij met de decoratie. Ook hadden Annebel en ik onze eigen waterkoker gekocht, zodat we zelf soep, thee en andere dingen kunnen maken. Dus ladies: nu kunnen we ´s avonds lekker genieten van een heerlijk kopje thee!
Eergister heb ik gezellig geten met d ouders van Annabel. Hartstikke bedankt voor de leuke dagen. Nouja eigenlijk voor alles!! Het was leuk jullie een keer ontmoet te hebben.
En tim bedankt voor je leuke reactie!! Het eten hier is heel vaak gefrituurd. Vandaar dat ik het altijd over ongezond eten heb. Wel jammer dat ik niet bij het feest kon zijn. Het leek me namelijk erg gezellig daar op het strand. Er zijn toch wel wat foto´s gemaakt, want dan wil ik die graag zien!
Ik heb nog wel een ander leuk nieuwtje: volgende week komen er 4 jongens voor 1 week! En maria-Jose denkt dat het nederlanders zijn. Dus ben benieuwd! Maar ze zitten aan de andere kant van het appartement, dus dat is wat minder. En verder is het nu weer lekker druk in huis. 3 nieuwe duitse meisjes, volgend week 4 nieuwe jongens, bethany en lea weer terug. Dus het wordt erg gezellig!

Muchos besos
liefs
x

• 01 Oktober 2008 - 18:43

André:

Hola Annenina,
    Nou, er is veel te beleven en te vertellen daar in Salamanca. Daarbij vergeleken is Haaren dan toch maar, nou ja, laten we zeggen Haarens . . . .
    Henny en ik zijn sinds gisteren in Zuid_Frankrijk om de heggen te knippen. Nou ja, ook een goede reden om eens van huis te zijn natuurlijk. In ieder geval is het hier beter weer dan in het druilerige, ja zelfs zeikerige NL. Volgens het journaal van 20:00u verzuipen ze er nog net niet. Behalve heggen knippen liggen we het regelmaat in het zwembad om de vermoeienissen af te spoelen. Nu zouden we dat in NL natuurlijk vanzelf hebben onder de ,,regendouche", maar ik prefereer dit toch maar.
    Nou, zet hem op in Salamanca en zorg wel dat je de jongens de baas blijft, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen, (met de baas blijven bedoel ik)
    Hartelijke groeten en we blijven je volgen,
    André en Henny

(eventuele fouten komen door dit Franse toetsenbord)

• 01 Oktober 2008 - 19:45

Nancy:

Gezellig dat de meiden weer terug zijn en die mannen......Ben het met andre eens!!! Wij zitten hier inderdaad bijna te verzuipen in de regen. Karlijn is al een paar dagen met de bus gegaan. Luxe maar droog op school is ook fijn. Hier alles ok. Druk met de voorbereidingen voor de productie.Zaterdag weer een hele dag met band, dat is altijd weer spannend, maar het gaat ook nu vast weer goed komen. Verder hebben we hier maar een saai leventje vergeleken met jou daar. Geniet ervan!! Lfs Nancy

• 01 Oktober 2008 - 20:18

Mam:

Hey lieverd, we hebben vanavond je cadeautjes uitgepakt, je brieven gelezen en de Salamanca-fotoos van Marij bekeken! Nog 9 dagen en dan zien we het Schelpenhuis, de kathedraal en de Plaza Mayor weer in het echt. XXX M

• 02 Oktober 2008 - 15:08

Floor:

Zo ik ben weer helemaal bijgelezen op je blog, ik liep wel meer dan een week achter oepsie, beetje drukke dagen haha. Maar erg leuk om dit allemaal te lezen, ik heb echt zo'n zin om naar Salamanca te komen, het is al bijna he, minder dan 2 weekjes tralalalalaaaaaaa :D
    dikke kus

P.S wanneer je keertje op skype bent: let me know! x