Hola!
Door: Anne-Nina
Blijf op de hoogte en volg Anne-Nina
29 Augustus 2008 | Nederland, Haaren
Gister een heel leuk en gezellig afscheidsfeestje gehad. Vanavond nog gezellig uit eten met het gezin en dan ga ik toch echt vertrekken.
Ik zaL jullie allemaal heel erg missen. Maar ik heb een hele grote fotolijst met heel veel foto's, dus jullie worden niet vergeten!
liefs
29 Augustus 2008 - 15:07
Goverdine:
goeie reis als je nog niet weg bent en een fantastische tijd toegewenst, Goverdine -
29 Augustus 2008 - 15:24
Liza:
jammer dat ik geen afscheid van jou kon nemen
veel plezier daar !
kusjes -
29 Augustus 2008 - 21:21
José:
Nou nina heel veel succes.Ik hoop dat je alles bij je hebt en anders stuur ik die persoonlijk na. En je weet ik zorg natuurlijk ook voor ons Roosje
De Groetjes en tot ????
30 Augustus 2008 - 11:36
Nancy:
Hola
Als het goed is nu onderweg naar Salamanca. We volgen je op de voet en gaan je super missen natuurlijk.
Lfs, Karlijn, Geerte en Nancy -
31 Augustus 2008 - 10:26
Mieke En Lia:
hoi nina hier een berichtje van ons knap he we hopen dat je goed weer hebt en geniet van alles wat op je pad komt groetjes van de typmiepen uit haaren mieke en lia daaaaag -
31 Augustus 2008 - 16:55
Toos Kwinten:
Hoi Anne-Nina,
Ik had het al een keer geprobeerd maar het is niet gelukt.ik heb nu assistentie van Rosemarijn .SUPER DUS! Alle goeds voor jou, ook van opa. LIEFS.OMA. -
01 September 2008 - 20:28
Tante Linda Hi Hi:
hoi lieverd,
ik hoop dat je goed bent aangekomen. we zullen veel aan je denken en op deze manier kontakt houden.dikke knuffel van ons allen Dirk ,Max ,Linda Spikey en Tommy -
02 September 2008 - 07:08
Birgitte:
ha bofkont!
ik hoorde al dat het leuk was, vooral de ZARA op de hoek!genieten he, liefs, birgitte harm daan floortje, -
02 September 2008 - 13:35
Kim:
Mooi dat het zo goed bevalt! Ik zal je zo goed mogelijk volgen. Als je een adres hebt? Kunnen irene en ik even kijken welk hotel het handigste is om te boeken! Tot snel
HEEEL veel fun, en veel nieuwe mensen leren kennen!
Tot over een paar weekjes
Dikke Kus
XX -
02 September 2008 - 13:37
Kim:
HEEEL veel fun, en veel nieuwe mensen leren kennen!
Tot over een paar weekjes
Dikke Kus
XX -
02 September 2008 - 13:38
Kim:
Oh pardon heb je adres al gevonden hihi, stom van mij!