' Anne-Nina' here I go again
Door: Anne-Nina
Blijf op de hoogte en volg Anne-Nina
14 Mei 2009 | Spanje, Bilbao
Dus vandaag heb ik met hem gegeten en werd er natuurlijk het een en ander afgekletst. Van de hollandse keuken tot het winnen van een Spaanse loterij. Toen de kinderen thuis kwamen zijn we gaan proeftennissen. En ze kunnen het aardig goed! Dus deze zomer zijn ze niet te vinden in het zwembad, maar op de tennisbaan. Sinds een tijdje hebben ze de songtekst van 'Mamma Mia' aangepast. Het is geen Mamma Mia meer, maar Anne-Nina. Tja het past er precies in. Verder zijn zo aan het passen en meten in het liedje totdat de tekst : no quiero que te vayas' in de ritme past. Wat betekent: ik wil niet dat je gaat. Aiii even slikken. Dit zijn inderdaad de leuke momenten met de familie, maar toch, er zit ook een vervelende kant aan. Toch blijf ik bij mijn besluit en ga ik ietsje eerder naar huis. Zo kan ik thuis nog wat dingetjes doen voor mezelf en heb ik fijn mijn eigen spullen, familie en vrienden om me heen. Maar dit zegt al genoeg: tot die tijd gaan we er een super tijd van maken!! Dat gaat helemaal goedkomen.Die 2 weken vakantie, die zullen ze nooit vergeten!
Dus, morgen nog 1 dagje en dan weer weekend. Zaterdag staat Bilbao op het programma met het nieuwe Engelse meisje dat hier is gekomen. Ik moet nu het volgende week heerlijk weer wordt toch eens op zoek naar nieuwe schoenen, en wie weet nog wel meer. Zondag, dat wordt een relaxdag, wie weet wel weer voor het strand. We wachten af!
En volgende week rond deze tijd, dan kan ik genieten van een paar heerlijke dagen met Rosemarijn, papa en mama. Het begint op te schieten!
Iedereen nog succes met de laatste werkdag en een heel fijn weekend!
liefs
x
17 Mei 2009 - 12:05
Marina:
Hey
jammer dat je moet loten maar je weet maar nooit. Anne marije komt volgende week naar huis.
heerlijk om elkaar weer te zien.
geniet nog van je tijd daar en we zien je vast van de zomer weer.
liefs marina