Stil hier in het zuiden...
Door: Anne-Nina
Blijf op de hoogte en volg Anne-Nina
28 April 2009 | Spanje, Bilbao
Inmiddels moet ik met Mariana, de kleinste, een klein dansje doen voordat ze onder de douche gaat. Wat is ze toch grappig! En ik moet ook zo lachen om Gabriela. Altijd als ze ergens druk mee bezig is, of met iemand aan het praten is zegt ze het volgende: 'Uno momentó'. Dan komt ze naar me toe lopen en zegt: 'Uhmmm Anne-Nina, what's for diner?!' Haha zo grappig en lief. Alles moet dan maar even wachten, want zij wil weten wat er gegeten wordt die avond.
Vrijdag zijn de kinderen vrij, tja om iedere scheet hier hebben ze vrij. Een nationale feestdag noemen ze dat: 'Dag van het boek'. Maar op die dag hebben ze een communie van een nicht. Dus kunnen ze vast afkijken hoe het moet. Dan zal het nog stiller worden. Rosemarijn is vandaag al vertrokken op vakantie en wordt zaterdag gedropt met een vriendin in Italie waar papa en mama vrijdag heen gaan. Moet ik een week zonder ze doen. Geen vaste emailtjes meer met mama, of gesprekken met Rosemarijn op MSN... Maar ik wens ze natuurlijk wel een hele fijne vakantie! Dat ze er maar van mogen genieten. Als ze terug komen duurt het nog maar 2 weekjes voordat ze komen, dus daar kijk ik naturlijk naar uit!
Goed, tijd om mijn hockeykleren uit te gaan trekken. Donderdag een herkansing.
Trouwens, gelukkig maar dat er geen training was, want op dit moment begint het toch te regenen!!
Tot snel maar weer!
liefs
x
28 April 2009 - 21:05
Mam:
Hola Nina
Rosemarijn zit inmiddels in midden-Frankrijk. Ze heeft in de camper 1 klerenkastje toebedeeld gekregen en...geloof t of niet....ze had nog plek over !!! Wij gaan zo langzamerhand ook inpakken om richting zuiden af te zakken. XXX M -
30 April 2009 - 19:31
André:
Hoi Anne-nina,
wat hier een mooie Koninginnedag had moeten zijn is een drama geworden. Maar wat doe je tegen gekken? Enfin, je hebt het relaas natuurlijk al van alle kanten gehoord/gelezen.
Wij hebben de hele week dus Jet en Floor te logeren gehad. We hebben van alles gedaan, maar pannenkoeken eten en met de trein naar het Dick Brunahuis is Utrecht zijn natuurlijk hoogtepunten. Vanochtend hebben Ruben en Anneloes Lotte gedropt en zijn gaan fietsen.Ze hadden de racefietsen achterop meegenomen. Na de asperges vanavond is de hurrycane weer naar Leiden vertrokken. Wat een rust hier . . . .
Tijdelijk, want zondag komt Jeroen Salomon brengen die tot donderdag blijft. Marie-Claire gaat zaterdag met haar oppaskindje van vroeger (ze is inmiddels 16)enkele dagen naar New York. M-C vindt dat ze haar maar eens wat van de wereld moet laten zien. Nou, je kunt dichter bij huis beginnen. Jeroen heeft opnamen en is druk. En zo draait de oppascentrale hier op volle toeren.Gelukkig is het mooi weer dus is de tuin de ultieme oplossing. Sterkte jij met het gemis van de familie en hockeyballen. Die familie van je een goede vakantie gewenst en tot wederhoren allemaal.
Groeten,
André & Henny