'Quien es está chica?!' - Reisverslag uit Bilbao, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu 'Quien es está chica?!' - Reisverslag uit Bilbao, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu

'Quien es está chica?!'

Door: Anne-Nina

Blijf op de hoogte en volg Anne-Nina

23 April 2009 | Spanje, Bilbao

En dat was dan mijn eerste hockeytraining!!! Ik dacht van te voren al: wat zullen ze wel niet denken van mij. Lang blond en dan ook nog eens bij ons in het team trainen...
Nee hoor, ze waren allemaal heel aardig!! Enig moeite met het uitspreken van de naam, maar dat komt later wel goed. Ik moet eerst al de namen van hen maar eens zien te onthouden!!
Allemaal waren ze heel aardig. Ook zij stonden ervan versteld dat ik het allemaal zo goed kon verstaan en ook het Spaans ook zo goed kon praten. Tja, ik weet niet wat zij hier dan in 4 maanden tijd studeren, maar Engels dat in ieder geval niet...Het was wel een andere training dan ik in Nederland gewend ben, maar zeker niet minder leuk. Dus dinsdag ga ik weer met veel plezier terug!
Zaterdag spelen ze een thuiswedstrijd, dus ik ben van de partij. Alleen dan wel langs de zijlijn.
Verder gaat hier alles z'n gangetje. De kinderen wagen het nu niet meer zo om niet naar mij te luisteren. En verder proberen ze me nog af en toe om te kopen. Of een briefje aan me te geven met de tekst: mogen we alsjeblieft snoepjes gaan kopen!? alsjeblieft?!?!!? Ze durven het niet te vragen, dus dan maar zo. Maar nee, heel lief geschreven en gedaan allemaal, maar daar trap ik niet in.
Vandaag sinds lange tijd weer lekker aan het strand gelegen. En dat is ook het plan voor morgen. Op vrijdag heb ik geen lessen, dus dat wordt lekker niks doen en genieten van de zon, want dit weekend wordt het helaas weer minder....
Iedereen die vandaag een kaart heeft gestuurd, bedankt!! Ik kan mijn muur weer volplakken met tekeningen en kaarten. Ja Arantza, kijk uit wat je gezegd hebt, want ik krijg nogal wat post binnen hier!!!
Goed, een douche en een bed, dat zijn de dingen die op mij aan het wachten zijn.
Iedereen alvast een fijn weekend en tot snel weer.

Besos
xxx

• 24 April 2009 - 14:52

Oma:

Je boft maar weer.
    De zon, het strand en kinderen die niet zeuren. Geef ze maar een snoepje van mij !
    Liefs.