GESLAAGD!!!!! - Reisverslag uit Salamanca, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu GESLAAGD!!!!! - Reisverslag uit Salamanca, Spanje van Anne-Nina Wiel - WaarBenJij.nu

GESLAAGD!!!!!

Door: Anne-Nina

Blijf op de hoogte en volg Anne-Nina

26 September 2008 | Spanje, Salamanca

Jaja.......
Ik heb het gehaald. Ik sta zelf nog perplex. Het is nog niet echt helemaal doorgedrongen. Het punt was veel hoger dan ik had gedacht: 7.1! Hoe is dat toch mogelijk?!
Echt een heerlijk gevoel. Nu kan ik doorgaan in het volgende niveau. Maar eerst genieten. Zondag ga ik naar Madrid. Omdat de excursie met school niet doorgaat, hebben Fe en ik besloten om zelf te gaan. We willen niet weer een weekend thuis zitten. Nu gaan we iets doen ook!
En morgen, lekker niks. We gaan foto's uitprinten voor Lea en Bethany en die ophangen in de slaapkamer. Dan is het een stuk gezelliger daar. En dan weten ze ook hoeveel we ze gemist hebben. Het is veel te stil en saai. Nee, Annabel en ik vinden het wel weer tijd dat ze terug mogen komen. Nu is het lang genoeg geweest.
En mama, ze moest echt heel hard lachen om die kaart. Niet negatief hoor. Gewoon omdat ze het zo leuk vond. Ik weet niet of ze van stamp houden, maar wie weet serveert ze het over een jaar wel aan andere studenten. Zou wel grappig zijn.
En oma, bedankt voor het kaarsje. Ik denk dat wel geholpen heeft.
Fijn weekend iedereen en tot snel

liefs
x

• 26 September 2008 - 10:42

Oma En Opa:

GEFELICITEERD ! ! ! !

• 26 September 2008 - 11:11

Mam:

Kaaigoed, lieverd !!!
    We hangen de vlag hier uit !!! Hopenlijk heeft papa zijn examen ook zo goed gemaakt als jij. Dan hebben we dubbel feest !!
    XXX M

• 26 September 2008 - 16:39

Anouk :

PROFICIAT! Als wij nu ook eens zulke punten scoren voor onze examens, zou dat niet mooi zijn? Veel plezier in Madrid Zondag!
    Kus Xx

• 26 September 2008 - 20:46

Opa Oma En José :

Nina van harte Proficiat met je eerste SPAANS succes op naar het volgende

Groetjes en
    XXX Opa en xxx Oma van de Pandor en xxx José

• 26 September 2008 - 21:37

Sammy:

Goeeeeeed gedaan slimmie!!!! :D

• 27 September 2008 - 15:51

Marloes Vd Brand:

He Anne-Nina,

Gefeliciteerd zeg met je hoge punt!
    Ik las vandaag in het Muze-k(r)antje dat je deze site had, leuk.
    Hele uitdaging daar lees ik wel, gelukkig vermaak je je ook goed naast het harde studeren! hihi

Geniet ervan daar, voor je het weet is het voorbij!

Groetjes Marloes

• 27 September 2008 - 17:16

André:

Nou, wat zei ik je?
    Gefeliciteerd en ga zo door. Fijne dag in Madrid en daarna weer aan de slag!
    Groeten,
    André & Henny

• 28 September 2008 - 10:44

Annelies:

hoi nina ik heb een half uur op de computer gezeten een hele tekst getypt ons jose stuurt hem weg en inderdaad weg tekst moet weer even op nieuw beginnen. wat goed dat je bent geslaagd ik drink er een pilsje op ik kijk elke dag er naar uit wat je weer beleeft hebt je kunt er al een klein boekje van maken want ons moeder bewaard elk berichtje .ben je al naar een voetbal stadion geweest vraagteken. rafael van de vaart speelt de sterren van het dak bij real madrid de kranten zullen er wel vol van staan, of lees je geen spaanse krant vraagteken o ja nina schrijf in je agenda vier april tweeduizendnegen vier ik mijn verjaardag feest dus en in het boerderijtje dus ga maar gauw op salsa les.nina tot de volgende keer groetjes annelies